BOR és Párlat Magazin
2015 tavasz | 4. évfolyam 1. szám
116 oldal | 23,8 MB
A tartalomból:

HírSzüret | Ajánló: Rosé és Pezsgő kert | Ajánló: Rosé és Pezsgő mustra | Somló - A borvidék öt arca, avagy egy alvó vulkán ébredése | Olaszrizling - Csopakon innen és túl | Csillagok születése - 115 éves a Michelin “RED” Guide | Rossese - Egy különleges ligúriai vörösbor | Szép ez a sokszínűség! - Beszélgetés Kézdy Dániellel, a Furmint Február megálmodójával! | Könyvek - Tokaj-Hegyaljáról | 55 kihagyhatatlan Tokaji Furmint | Ajánlott borászatok:
Tokaj-Hegyalja | Programajánló


[Letöltés]
Korábbi lapszámok... [Archívum]
7. évfolyam 1. szám
2018 tavasz
44 oldal | 13,9 MB
[Tovább]
6. évfolyam 1. szám
2017 tél
144 oldal | 51,6 MB
[Tovább]
5. évfolyam 4. szám
2016 tél
70 oldal | 34,8 MB
[Tovább]
5. évfolyam 3. szám
25. Budapest Borfesztivál különszám
26 oldal | 12,2 MB
[Tovább]


ingyenes digitális borturisztikai
és gasztronómiai magazin

Megjelenik negyedévente

Kiadja a
DS-NETWORK KFT.
4028 Debrecen, Tölgyfa u. 20.
Tel.: +36 (52) 446-532
info@boresparlat.hu

Felelős kiadó
Darin Sándor

Főszerkesztő
Séllei Lívia

Hirdetésfelvétel
Tel.: +36 (30) 219-3578
s.darin@borutazo.hu

ISSN 2063-9406